maandag, december 18, 2006

Oma Koppers 89 jaar!

Gisteren was oma Koppers jarig en dus tijd voor een feestje met de hele familie. Om 16;45 uur werden we verwacht in st. Hubert waar we eerst een uur gingen bowlen. Finn heb ik naar oma Trudi en opa Kees (bij tante Toine en oom Henk) gebracht zodat hij daar lekker alle aandacht kreeg.

Marit en Jesper stonden voor de eerste keer op een bowlingbaan. Ze vonden het helemaal geweldig en konden bijna niet wachten tot ze weer aan de beurt waren. Samen met Sterre, Colin en later ook Stijntje hebben ze de baan onveilig gemaakt. Jesper zag de bal en wilde al schoppen, Marit was meer voor hoog gooiwerk. Uiteindelijk hadden ze de slag te pakken en werd er zo hard mogelijk gerold met goed resultaat. Het uur was dan ook zeer snel voorbij.
Daarna was het tijd om te eten. Met zijn allen lekker gourmetten. Marit was met haar vinger tegen de rand van de plaat gekomen, maar met een nat doekje was het weer goed. Vandaag mag iedereen haar vinger bewonderen en doet het vooral geen pijn meer. Jesper heeft lekker bij opa Bert op schoot zitten eten en ook het ijsje ging er prima in.

Ondanks dat het al bedtijd was waren ze nog klaarwakker. Vooral Jesper was in de ban van Stijntje en samen hebben ze aardig wat afgerend en gekieteld. Nadat we Finn weer hadden opgehaald en ze vluchtig in bad waren geweest lagen ze K.O. in bed om vanochtend pas tegen 8;00 uur wakker te worden. Het was voor ons een geslaagd feest dus oma op naar de 90!!