vrijdag, augustus 04, 2006

Het consultatiebureau

Vandaag voor de 2e keer met Finn naar het consultatiebureau geweest. Dit keer gingen Marit en Jesper ook mee. Finn is de afgelopen 4 weken weer ruim een kilo aangekomen en 3 cm gegroeid en blijft daarmee een flinke knul. Verder verloopt zijn ontwikkeling ook in een rap tempo, sinds gisteren heeft hij de smaak van omrollen, van buik naar rug, te pakken. Het terugrollen is nog wat moeilijk en dus als hij moe wordt worden wij door middel van luid protest op de hoogte gebracht van het feit dat meneer weer op zijn buik wil worden gelegd, want slapen doet hij alleen op zijn buik! Ook gaat hij zich steeds meer met het eten bemoeien. De fles met afgekolfde melk, die hij krijgt als ik moet werken, wil hij zelf mee vasthouden. En ook hier geldt vast is vast en wordt dus het liefst niet meer losgelaten. Het zitten gaat ook prima, een boeiende serie wordt het liefst voorovergebogen, rechtopzittend gevolgd, een hand in de rug is fijn, maar binnenkort misschien wel niet meer nodig.
Verder alles oke en dus vandaag weer 2 spuiten gehad, gelukkig heeft hij daar weinig tot eigenlijk geen last van.
Marit heeft zich ook prima vermaakt. Op het consultatiebureau hebben ze erg leuk speelgoed en Marit weet precies waar ze alles kan vinden (handig als je moeder daar ook met de praktijk zit). Verder wist ze precies te vertellen dat zij hier na 4 jaar niet meer hoeft te komen en kon dus relaxed spelen (geen spuiten meer voor haar voorlopig). Ze is overigens een superlieve grote zus, die Finn helemaal platknuffelt en dat daar ook even wilde demonstreren.
Jesper heeft meteen maar even laten zien dat het met zijn zindelijkheid ook helemaal oke is. Net toen de spuiten opgetrokken werden besloot hij dat het tijd was voor een poepje op het leuke kleine kindertoiletje en dus kreeg Finn even een time out en Jesper een kauwgompje.

Vandaag ook nog even een lekkere marsepeintaart besteld, want maandag hebben we groot feest want dan wordt Marit alweer 4 jaar!
Daarna weer snel naar huis zodat Jesper naar bed kon voor een middagslaapje en Finn zijn lekkere trek kon stillen om vervolgens ook weer een paar uurtjes te gaan slapen. Als de mannen dan slapen is er tijd voor een spelletje spelen samen met Marit. Op dit moment is memory helemaal favoriet en het leuke is dat Marit daar ontzettend goed in is. Gelukkig kan ik goed tegen mijn verlies.

Esther

1 Comments:

Blogger Maud & Floor said...

He Finn,

Wat goed zeg. Fijn om te lezen dat het goed met je gaat. Ben benieuwd hoe groot je al bent. Gelukkig kom ik 13 augustus met pappa en mamma mee zodat ik het met eigen ogen kan zien hoe groot je al bent. Ben ook benieuwd hoe het met je grote broer en zus gaat.
Marit alvast gefeliciteerd met je verjaardag! Ik heb gister een brief voor je op de post gedaan dus eens kijken of de postbodes nog hun werk doen!

Dikke kus Maud

06 augustus, 2006 22:42

 

Een reactie posten

<< Home