woensdag, december 27, 2006

Kerst 2006

Dit jaar een rustige kerst gehad. Er zijn geen kerstkindjes geboren en dus ben ik gewoon lekker thuis geweest. Voor Finn de eerste kerst!
Kerstavond met z'n vijven naar de kindermis geweest, Marit en Jesper hebben over het algemeen prima geluisterd al staand om zoveel mogelijk te kunnen zien, Finn sliep (zoals gewoonlijk).
1e kerstdag hebben we met mijn familie doorgebracht. Mijn broer (chefkok in zijn "vrije tijd"!) heeft samen met zijn vriendin voor ons een culinair gerecht klaargemaakt. Niet alleen erg handig, maar ook superlekker! Marit en Jesper hebben ook goed meegegeten en de cadeau's die Eric mee had genomen vielen al helemaal in de smaak. Dit resulteerde in een spellenmiddag (Dora kaartspel) waarbij Marit veel heeft gewonnen, ook in memory was ze erg goed.
2e kerstdag zijn we 's morgens naar de kerk geweest (kindje wiegen en doopviering v.e. andere Jesper uit ons dorp). Aansluitend zijn we met zijn vijven en Max gaan wandelen. 's Middags weer tijd voor een spelletje Dora en memory. Tegen 17;00 uur kwamen Rene en Leontine met voor ons de 2e culinaire kerstmaaltijd. Hier hebben we ook weer erg van genoten en wederom een makkelijke dag dus.
We hebben dus een fijne kerst gehad!