zondag, augustus 13, 2006

FEEST!!




























Vandaag was het groot feest: Marit 4 jaar, Jesper 3 jaar en de doop van Finn! De hele week waren Marit en Jesper al bezig met het geplande feest en de wens om heel heel veel cadeau's te krijgen. Dat laatste is uitgekomen: ze hebben zoveel gekregen dat Remco en ik maar een selectie hebben toegepast van cadeau's om "direct mee te spelen" en "nog even opbergen zodat ze straks weer iets nieuws hebben". De dag begon met de doop van Finn. Hij heeft zich voorbeeldig gedragen. In het begin druk bezig met zijn boekje: erg interessant en vooral leuk om vast te houden. Na een half uurtje begon de vermoeidheid enigszins toe te slaan. Het heilig water bracht hem even terug in de werkelijkheid (lig je lekker weg te doezelen krijg je ineens een koude douche over je hoofd). Na het afdrogen kon onze kleine man weer lekker verder slapen. Diaken Aloys verzorgde wederom een leuke doop. Daarna terug naar huis, waar het al een gezellige drukte was geworden. De koffie en thee waren al gezet en de petit fours waren zeer lekker.
Marit en Jesper waren aan het genieten van alle cadeau's, maar ook lekker aan het spelen met de andere kinderen. Finn ging na het drinken van een volle fles lekker even slapen. Jesper had een supermooie auto van oom Eric gekregen, waar alle kinderen even een proefritje mee wilde maken. Marit en Jesper mochten natuurlijk ook even in de porsche van Eric rijden en zelfs zelf sturen en dat is genieten!
De andere cadeau's hebben we maar even in de verpakking laten zitten en op het dressoir gezet, zodat het niet direct al kapot gaat.
De overgrootmoeders waren er ook, voor Remco en mij was dat erg speciaal dat ze dit nog mee kunnen maken.
Het weer was perfect, zodat iedereen lekker in de tuin kon genieten. De kinderen (kleine en grote) lekker voetballen op het gras. Het blijft altijd leuk om met zoveel familie en goede vrienden bij elkaar te zijn. Voor iedereen die aanwezig waren; leuk dat jullie er waren en erg bedankt voor de leuke cadeau's!

Esther