zondag, oktober 01, 2006

De laatste nieuwtjes

Marit is bij de KNO arts geweest. Haar oren, neus en keel zijn onderzocht. Daarna kreeg Marit een gehoortest. Op dit moment ziet alles er rustig uit en het gehoor is prima. De arts wil dan ook nog even wachten met het plaatsen van buisjes. Ze hoopt dat Marit er toch zelf overheen groeit. Indien ze toch weer oorontstekingen krijgt worden er alsnog buisjes geplaatst. Voor mijn gemoedsrust gaan we over 2 maanden nog een keer terug om alles te herbeoordelen. We wachten dus maar af en hopen dat de oorontstekingen uitblijven.

Jesper is bij Desiree geweest om zijn haren weer eens te knippen. De afgelopen weken waren zijn haren zo lang dat ook hij staartjes kon maken (hebben we toch maar niet gedaan). Er is weer heel wat haar afgeknipt en nu is het weer een stoer mannetje met een ondeugende blik in zijn ogen. Als Remco de hoofdcomputer weer heeft gemaakt zullen we wat foto's maken en op de site zetten.

Finn heeft inmiddels 2 ondertanden. Twee weken geleden werd hij 's nachts huilend wakker en was hij even ontroostbaar. Was wel erg moe en viel na een kleine 30 minuten toch in mijn armen in slaap. 's Ochtend waren de tandjes door. Waarschijnlijk was het doorbreken de oorzaak van deze korte nachtelijke onderbreking. Het staat grappig die 2 kleine tandjes, maar of het echt handig is ben ik nog niet over uit. De borstvoeding eindigd wel eens met een pijnlijke 'beet'. Gelukkig heeft hij de afgelopen dagen het bij drinken gehouden, want de bedoeling is nog wel even door te gaan met borstvoeding.