donderdag, september 21, 2006

Wychense kermis

Dinsdag zijn we naar de kermis geweest. Oom René wilde graag met zijn petekind Finn naar de kermis en dat vonden Marit en Jesper geen enkel probleem, want ook zij vinden de kermis helemaal geweldig en mochten natuurlijk mee. Marit en Jesper zijn als eerste samen met Remco en René in de rups geweest, kwamen vervolgens met een big smile er weer uit om alvast te kijken waar ze verder nog in wilden. We hebben toen eerst ons avondeten bij de plaatselijke friettent genuttigd. Daarna mocht Finn met oom René in de draaimolen en bekeek geinteresseerd alles om zich heen. Marit schoot meteen naar de fiets en Jesper heeft net zo lang gewacht tot de motor vrij was. Daardoor had hij allebei zijn ritjes nog tegoed, dit tot ongenoegen van Marit.

De auto' s waren ook een groot succes. Jesper ging doelgericht botsen tegen zijn voorgangers. Marit is nu al in de ban van zelf autorijden.
Uiteindelijk mochten Marit en Jesper een ballon uitzoeken van René en Leontine en was het feest compleet. Nu hangen er in onze huiskamer twee Dora's aan het plafond. De kinderen hebben het geweldig naar hun zin gehad en verheugen zich nu al op de Heumense kermis.
Finn heeft de hele kermis nieuwsgierig over de rand van de wandelwagen gekeken en kreeg daarmee veel aandacht van voorbijgangers.