dinsdag, februari 06, 2007

Eindelijk weer nieuws!

Voor iedereen die al weken kijkt naar een nieuw stukje op onze blog eindelijk dan weer eens nieuws. De afgelopen weken waren redelijk volgepland met van alles en nog wat. Voor ons nieuwe huis hebben we al wat dingen moeten regelen.
Op dit moment zitten we in de nasleep van een hardnekkig virus dat hier heerst. De apotheek heeft de antibioticavoorraad weer aan moeten vullen. Finn begon met een beginnende longontsteking waar hij flink ziek van is geweest. Het feit dat hij een hele dag niets wilde drinken (hij heeft nog nooit een fles laten staan) was voor ons al een duidelijk teken om alert te blijven. Daarna steeg de temp. al snel richting 40 graden en zijn alertheid haalde ook een dieptepunt en dus tijd om de huisartsenpost te bellen. Na 2 dagen AB zat hij al weer een stuk beter in zijn vel en inmiddels is hij weer hersteld, nog wel wat verkouden. Marit heeft daarna een dagje oorpijn gehad en koorts, maar knapte zelf op, klaagde alleen nog over buikpijn. Dit bleek toch weer een urineweginfectie en ook zij kreeg dus AB. Daarna was Remco aan de beurt en na een hele tijd eigenwijs toch doorgelopen te hebben werd hij geveld door een flinke voorhoofdsholteontsteking en dus ook weer AB. Toen bleek toch ook Jesper niet helemaal in orde (ondanks zijn matige start eigenlijk nooit ziek) verkouden, hangerig, oorpijn, koorts en ontstoken ogen. Bij de huisarts geweest en ook voor hem een receptje AB. Alleen bij thuiskomst leek hij toch al zelf aardig op te knappen. Met de huisarts had ik al afgesproken nog een dagje aan te zien en dus ligt het receptje nog even in de kast en hopenlijk hoef ik het niet op te halen. Inmiddels ben ik ook verkouden, maar ik heb g
een tijd om ziek te zijn dus .....
Gelukkig hebben we ook leuke dingen gehad in 2007. Oma Trudi en opa Kees zijn allebei 60 geworden (eind vorig jaar)en daarom zijn we lekker bij de chinees gaan eten. Marit en Jesper hebben aardig wat miniloempia's op en wat nasi. Het was erg gezellig zo met de hele familie!
Opa Bert is afgelopen weekend 60 geworden. Samen met oma Nel, die begin deze maand jarig was, werd dit gevierd in Berg en Dal en ook dat was weer gezellig. Jesper lag nog ziek in bed en werd door oma Trudi en opa Kees vertroeteld. Marit en Finn hebben zich goed vermaakt samen met nichtje Maud. Wij hebben weer eens wat bij kunnen praten met familie die wij normaalgesproken niet zo veel zien.