zondag, maart 25, 2007

Remco's verjaardagscadeau!

Na 3 maanden geduldig wachten werd afgelopen weekend Remco zijn cadeau verzilverd. We zijn met zijn 2en naar Scheveningen geweest. De kinderen bleven thuis en opa Kees en oma Trudi zijn bij ons gekomen om op te passen. Afgelopen vrijdag hebben we een hotel geboekt 100 meter van het strand vandaan. Het weer was super, lekker op het strandterras in de zon gezeten. 's avonds uitgebreid uit eten geweest en over de boulevard gelopen. Het hotel was erg goed met 's ochtends een uitgebreid ontbijt. We hebben ons dan ook prima vermaakt. Bij thuiskomst was het hele huis versierd met slingers en tekeningen. Marit had een strikdiploma van opa gekregen, want strikken kan ze nu erg goed.

Vorig weekend was ook erg gezellig. Tjerk, Marjan en Maud zijn op visite geweest. Marit en Jesper vinden het helemaal geweldig als Maud komt spelen. De hele ochtend wordt er gevraagd hoelang het nog duurt voor Maud er is. Om de tijd te versnellen mochten ze allebei met mij mee boodschappen doen en toen we terugkwamen was Maud inmiddels al gearriveerd. Met zijn allen lekker gegeten en een rondje door het dorp gelopen. Nog even tijd om verstoppertje en tikkertje te spelen voordat ze weer richting Bilthoven vertrokken.
Afgelopen vrijdag is oma Riet geweest. Marit was de hele dag vrij en Jesper is 's morgens op de peuterspeelzaal geweest. Nadat we hem hadden opgehaald en een boterham hadden gegeten hebben we oma opgehaald. Eerst een kopje thee met appelflap genomen en daarna samen met oma door Heumen gelopen. Inmiddels was Remco thuisgekomen en hebben we lekker gegeten. Nadat Marit, Jesper en Finn in bad en naar bed waren heb ik oma weer terug naar huis gebracht.

1 Comments:

Blogger hsvdemaascuijk said...

Hallo
Jullie blog is inderdaad wel gewoon met google te vinden.
Als je alleen kopperskids intoetst.
Wij zijn dus nu ook even aan het experimenteren!


Groetjes van een visfanaat.

27 mei, 2007 12:02

 

Een reactie posten

<< Home